Archief (foto)verslagen

Sportdag

vrijdag, 27 april 2018

Donderdag 24 april hadden wij onze jaarlijkse sportdag op het terrein van Geel-Wit.Prima weer om te sporten, een prima sfeertje van samenwerking en sportiviteit en vooral ook veel plezier.

Juf Lidy krijgt een Lintje

vrijdag, 27 april 2018

Op 24 april 2018 heeft juf Lidy uit handen van de burgemeester van Landsmeer een Koninklijke onderscheiding gekregen.  Hierbij enkele foto's van een geriddrde juf Lidy.

56 Opera uitvinders

woensdag, 18 april 2018

Groep 5/6 is maandagmiddag 16 april naar een echte opera in de Toneelschuur geweest.  Hierbij wat foto's

Presentatie groep 3-4

vrijdag, 06 april 2018

Vrijdagmiddag 6 april hebben de kinderen van groep 3/4 een presentatie gehouden voor ouders en belangstellenden over wat ze hebben geleerd tijdens de laatste manen onderzoekend leren. Hierbij enkele foto's

Talentpodium 5-6

vrijdag, 23 maart 2018

Vrijdagmiddag 23 maart was het de beurt aan groep 5/6 om het talentpodium te organiseren en dat ze dat goed hebben gedaan kunt u zien aan de foto's!

Gymlessen maart

vrijdag, 09 maart 2018

Hier enkele foto's van de gymlessen in de maand maart.

Talentpodium 7/8

vrijdag, 09 maart 2018

Vrijdagmiddag 9 maart konden de ouders van groep 7/8 en de kinderen van de Bavoschool genieten van het talentpodium verzorgt door groep 7/8. Geniet even mee door de foto's te bekijken van deze gebeurtenis.

Schaatsen

zaterdag, 24 februari 2018

Op vrijdagmiddag 23 februari hebbende kinderen van groep 3 t/m 8 genoten van een -zo langzamerhand traditionele- schaatsmiddag. Het weer was echt schaatsweer; het was helder koud en we hadden gelukkig geen last van de wind. Hierbij een paar foto's.

Boksclinic

vrijdag, 16 februari 2018

Vrijdagmorgen hebben de kinderen van groep 5 t/m 8 tijdens hun gymlessen een boksclinic bijgewoond. Na het talentcircuit van enkele weken geleden, bleek dit onderdeel heel goed te zijn gevallen bij de kinderen, vandaar een opvolging van deze activitiet.

Gymlessen februari

vrijdag, 09 februari 2018

Een aantal foto's van de gymlessen in februari.

Schaakcompetitie

woensdag, 07 februari 2018

Zondag 4 februari was er een schaakkcompetietie tussen z4 teams van scholen. Onze school deed ook met een team mee en werd elfde.

Gymlessen jan 2018

vrijdag, 12 januari 2018

Enkele foto's van de gymlessen in januari.

Kerstviering

vrijdag, 22 december 2017

Enkele foto's van onze kerstviering.

Afscheidsshow groep 8

dinsdag, 18 juli 2017

Maandagmiddag en -avond hebben kinderen, ouders en bekenden kunnen genieten van de afscheidsshow van groep 8. Het was dit jaar heel anders georganiseerd en het werd een flitsende combinatie van film toneel, dans en zang. Dit alles kwam tot stand dankzij de inspanningen van de ouders van Mick en juf Hanneke. We hebben er enorm van genoten.  Hierbij enkele foto's

8 sprong naar de toekomst

dinsdag, 18 juli 2017

Op din sdagmiddag 18 juli waren de kinderen van groep 8 voor het laatst op school en hebben de symbolische sprong naar de toekomst gemaakt. Aangemoedigd door alle kinderen van  groep 1 t/m 7 maakten zij die sprong. Succes allemaal!

Afscheid groep 8

zondag, 16 juli 2017

Op vrijdag 14 juli kreeg groep 8 als afscheid van de Bavoschool een boottocchtje aangeboden, waarbij er verschillende 'havens' met eetbare verrassingen werden aangedaan en een stuk van een persoonlijk afscheidlied werd gezongen. De hapjes werden verzorgd en bezorgd door de ouders van de kinderen. Het was een wild tochtje aan het begin en einde vanwege een pittig windje op de Mooie Nel, maar in de grachten van de de stad hebben we genoten van een heerlijk zonnetje.Het was een erg gezellig...